​Telefon: 38 86 61 07 

E-mail: kj@cbvvs.dk

Murer udfører et professionelt stykke arbejde

Vi kan hjælpe dig med at lave mange forskellige former for murerarbejde. Vores murer kan både lave ombygning eller renovering af badeværelse, hvis du skal have nyt tag eller en ny facade.

Faktisk vil vi vove at påstå, at det er lige før, der ikke er det vores murer, ikke kan mure. Hvad enten det er stort eller småt.

Alt det arbejde vores murer laver er selvfølgelig kvalitetsarbejde hele vejen igennem. Mure og tage skal jo kunne holde i en del år og til både vind og vejr. Det er derfor vigtigt, at det er lavet ordentligt og af nogle ordentlige materialer.

Det sikrer vi ved kun at bruge de bedste murere, der har stor erfaring inden for faget. Vi bruger også kun materialer fra de førende leverandører i branchen. Det sikrer en god og stabil kvalitet af materialer, som er hele grundlaget for, at vores murer kan udføre et godt stykke murerarbejde. 

Vi samler på glade kunder, når vi murer

Selvom vi har en høj faglig stolthed og sætter en ære i at udføre vores arbejde ordentligt, er det mindst ligeså vigtigt for os, at det arbejde vores murer laver, lever op til dine krav og ønsker.

Det er dig, der skal leve med resultatet, så det er vigtigt, at det er noget, du kan lide. Det, at du er glad for det vores murer laver, er en vigtig del af vores arbejde, og en stor del af det, der gør, at vi yder vores bedste hver gang.

​Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan et murerarbejde skal udføres eller vil have et uforpligtende tilbud. Vi svarer dig hurtigst muligt og vil gøre alt for at kunne rådgive dig bedst muligt.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 86 61 07 eller via kj@cbvvs.dk

​Nyheder

Nyt samarbejde med GF forsikring den 2. november 2017.

Læs mere her

​Christensen & Berg A/S er blevet energivejleder for Danfoss, Grundfos, Rockwool og Velux.

Læs mere her

FIRMAINFORMATION

Christensen & Berg A/S

CVR: 46032616

ADRESSEINFORMATION

Kong Georgsvej 17 baghuset, 2000 Frederiksberg

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 38 86 61 07

E-mail: kj@cbvvs.dk