Medlem af Tekniq​

sports-and-competition (1)

Service udover det sædvanlinge​

good (1)

Udfører alt VVS-arbejde

safety

Renovering af badeværelse eller køkken​

Går De med tanker om et nyt badeværelse eller køkken? Eller trænger det gamle rum til en opfriskning?

Så vil vi gerne være behjælpelige med at skabe løsningen for Dem. Vi giver gerne en pris på en komplet renovering af badeværelse, såvel som på dele af en entreprise.


Vores virksomhed er beliggende på Frederiksberg, men vi arbejder både for private- og erhvervskunder i Vanløse og i resten af København. 

Badeværelses- og køkkenrenovering til enhver smag

​Der kan være mange muligheder forbundet med at skulle indrette et nyt badeværelse eller køkken. Har De specielle ønsker til den fremtidige renovering af badeværelse, så er vi også klar med vores ekspertise. 

En specialopgave kunne for eksempel være ønsker om skjulte installationer, automatiske vandhaner eller lignende. Står De derfor og skal have renoveret et badeværelse, så kan vi klare enhver opgave vedrørende badeværelsesrenovering og nye installationer.

Vi har et stort udvalg af armaturer til nyt badeværelse eller køkkener af enhver art – og vi kan helt sikkert finde et, som passer til Deres smag og bolig.

I forbindelse med at vi arbejder på Deres nye badeværelse eller køkken, kan vi derudover også levere produkter, der sparer på vandet og energien – uden at gå på kompromis med komforten og kvaliteten.

Vi kan desuden også yde ejendomsservice for virksomheder og boligforeninger.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Hvis De gerne vil høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde, er De altid velkommen til at ringe til firmaets ingeniør Kenneth Jensen. Kenneth kommer gerne ud og besigtiger dine installationer, samt vil give et bud på, hvorledes VVS-installationerne bør ændres.

Ring til os på telefon 38 86 61 07 eller skriv til vores e-mail kj@cbvvs.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller køkken. Vi hjælper også gerne med forsikringsskader.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

Nyt samarbejde med GF forsikring den 2. november 2017.

Læs mere her

​Christensen & Berg A/S er blevet energivejleder for Danfoss, Grundfos, Rockwool og Velux.

Læs mere her

​​

FIRMAINFORMATION

Christensen & Berg A/S

CVR: 46032616

Åbningstider:

Mandag- tors: 7.30-15.30
Fredag 7.30-15.00
Weekenden -lukket

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 38 86 61 07

E-mail: kj@cbvvs.dk