​Telefon: 38 86 61 07 

E-mail: kj@cbvvs.dk

Renovering af badeværelse eller køkken​

Går De med tanker om et nyt badeværelse eller køkken?

Så vil vi gerne være behjælpelige med at skabe løsningen for Dem. Vi giver gerne en pris på en komplet renovering af badeværelse, såvel som på dele af en entreprise.


Vores virksomhed er beliggende på Frederiksberg, men vi arbejder både for private- og erhvervskunder i Vanløse og i resten af København. 


Badeværelses- og køkkenrenovering til enhver smag

Der kan være mange muligheder forbundet med at skulle indrette et nyt badeværelse eller køkken. Har De specielle ønsker til den fremtidige renovering af badeværelse, så er vi også klar med vores ekspertise. 

En specialopgave kunne for eksempel være ønsker om skjulte installationer, automatiske vandhaner eller lignende. Står De derfor og skal have renoveret et badeværelse, så kan vi klare enhver opgave.

Vi har et stort udvalg af armaturer til nyt badeværelse eller køkkener af enhver art – og vi kan helt sikkert finde et, som passer til Deres smag og bolig. 

I forbindelse med at vi arbejder på Deres nye badeværelse eller køkken, kan vi derudover også levere produkter, der sparer på vandet og energien – uden at gå på kompromis med komforten og kvaliteten.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Hvis De gerne vil høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde, er De altid velkommen til at ringe til firmaets ingeniør Kenneth Jensen. Kenneth kommer gerne ud og besigtiger de eksisterende installationer, samt vil give et bud på, hvorledes installationerne bør ændres.

Ring til os på telefon 38 86 61 07 eller skriv til vores e-mail kj@cbvvs.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller køkken.

​Nyheder

Nyt samarbejde med GF forsikring den 2. november 2017.

Læs mere her

​Christensen & Berg A/S er blevet energivejleder for Danfoss, Grundfos, Rockwool og Velux.

Læs mere her

FIRMAINFORMATION

Christensen & Berg A/S

CVR: 46032616

ADRESSEINFORMATION

Kong Georgsvej 17 baghuset, 2000 Frederiksberg

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 38 86 61 07

E-mail: kj@cbvvs.dk