VVS-entreprise Christensen og Berg tager vores håndværk seriøst

Hos Christensen og Berg er vi med fra start til slut på din vvs-entrepriseopgave. 

Det gør, at opgaven bliver udført præcis, som du vil have den. 

Eftersom det i sidste ende er dig, der skal bruge løsningen, er det jo kun fair.​

Vi tilbyder som vvs-entreprise en lang række mindre og større entrepriseopgaver for både private og for rådgivende ingeniører og arkitekter.

Vi har altid styr på at vores vvs-entreprise bliver udført på bedst mulig måde, så vi kan rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi ved, at du har en masse ønsker, krav, drømme og håb om, hvordan din løsning skal være, både hvad angår kvalitet og service.

Det er vores fornemmeste opgave at få alt det ført ud i livet og skabe et resultat, som du bliver glad for og har lyst til at bruge hver dag.

Vi kan vores kram med vvs-entreprise

Hos Christensen og Berg vvs-entreprise har vi nogle dygtige folk, der kan deres kram inden for entreprise. Vi styrer derfor hele processen fra start til slut i dit vvs-entreprise forløb og sørger for, at andre leverandører leverer det, de skal – og gør det til tiden.

På den måde kan du trygt overlade en entrepriseopgave til os. Vi skal nok sørge for, at det hele bliver færdigt.​​

​Vores entrepriseafdeling tager sig både af helt almindelige opgaver med vvs, men kan også hjælpe til med mere specielle og komplekse installationsopgaver på større projekter.

Vi kan hjælpe med vvs-entreprise inden for alt fra køling, ventilation, varme og naturligvis vvs.

Ønsker du at høre mere om vores vvs-entreprise, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 86 61 07eller via kj@cbvvs.dk

Kontakt os

​Vi er stolte medlemmer af Københavns Blikkenslager og VVS Laug

​​Gennem årene har vi opbygget et stort netværk inden for branchen. 

Vi hjælper hinanden og sikre, at vi altid har den nyeste viden indenfor feltet

Kontakt vores os for et godt tilbud

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt i hjemmet eller i virksomheden, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud. Se også vores priser på VVS-arbejde - se timepriserne her.

Uanset om du bor i København eller et andet sted på Sjælland skal du være velkommen til at kontakte vores VVS-installatør ved at ringe på telefon 38 86 61 07 eller ved at sende en e-mail til kj@cbvvs.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for Dem. 

Vi har mange glade kunder fra København, Vanløse, Valby og Frederiksberg så tøv ikke med at få et godt tilbud i dag på din opgave!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Christensen & Berg A/S​

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.30 – 15.30​

Fredag

07.30 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Christensen & Berg A/S

Kong Georgs Vej 17 st bagh, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3886 6107

E-mail: kj@cbvvs.dk