​Blikkenslager udfører alt blikkenslagerarbejde

Skal du bruge en dygtig blikkenslager

Vi udfører professionelt blikkenslagerarbejde i forbindelse med nybyggeri og renovering af badeværelse

for privatkunder og erhvervskunder på Frederiksberg, Valby, Vanløse og i resten af København.

Kompetente blikkenslagere med stor erfaring

Som blikkenslager udfører vi en lang række af forskellige opgaver. Vi løser alt traditionelt VVS- og blikkenslagerarbejde og har især stor ekspertise inden for zinkarbejde i forbindelse med tagdækning eller renovering af tagrender.

Står De derfor og mangler en dygtig blikkenslager til at udføre arbejdet, når den private villa, andelsboligforeningen eller kontorbygningen skal renoveres, så står vi gerne til rådighed og udfører arbejdet i allerhøjeste standard. Du kan også kontakte os hvis du har brug for fast ejendomsservice.

Vi udfører blikarbejde til kviste, tagrender og facader på alle typer af bygninger.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Mangler De en blikkenslager til at varetage en fremtidig opgave, så er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig også med forsikringsskader uanset om opgaven er i København eller omegn.

Vi påtager os også gerne specialopgaver i forbindelse med istandsættelse og renovering, og vi yder ligeledes rådgivning, så vi kan skabe de løsninger, som passer til netop Deres projekt.

Kontakt vores VVS-firma allerede i dag på telefon

38 86 61 07 eller ved at skrive til e-mail kj@cbvvs.dk for et uforpligtende tilbud på dit blikkenslagerarbejde. Vi hjælper alle på Sjælland og herunder også København!

​Vi er stolte medlemmer af Københavns Blikkenslager og VVS Laug

​​Gennem årene har vi opbygget et stort netværk inden for branchen. 

Vi hjælper hinanden og sikre, at vi altid har den nyeste viden indenfor feltet

Kontakt vores os for et godt tilbud

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt i hjemmet eller i virksomheden, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud. Se også vores priser på VVS-arbejde - se timepriserne her.

Uanset om du bor i København eller et andet sted på Sjælland skal du være velkommen til at kontakte vores VVS-installatør ved at ringe på telefon 38 86 61 07 eller ved at sende en e-mail til kj@cbvvs.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for Dem. 

Vi har mange glade kunder fra København, Vanløse, Valby og Frederiksberg så tøv ikke med at få et godt tilbud i dag på din opgave!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Christensen & Berg A/S​

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.30 – 15.30​

Fredag

07.30 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Christensen & Berg A/S

Kong Georgs Vej 17 st bagh, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3886 6107

E-mail: kj@cbvvs.dk