​Telefon: 38 86 61 07 

E-mail: kj@cbvvs.dk

​Blikkenslager udfører alt blikkenslagerarbejde

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Vi udfører professionelt blikkenslagerarbejde i forbindelse med nybyggeri og renovering af badeærelse for privatkunder og erhvervskunder på Frederiksberg, i Vanløse og i resten af København.

Kompetente medarbejdere med stor erfaring

Som blikkenslager udfører vi en lang række af forskellige opgaver. Vi løser alt traditionelt VVS- og blikkenslagerarbejde og har især stor ekspertise inden for zinkarbejde i forbindelse med tagdækning eller renovering af tagrender.

Står De derfor og mangler en dygtig blikkenslager til at udføre arbejdet, når den private villa, andelsboligforeningen eller kontorbygningen skal renoveres, så står vi gerne til rådighed og udfører arbejdet i allerhøjeste standard.

Vi udfører blikarbejde til kviste, tagrender og facader på alle typer af bygninger.

Kontakt vores blikkenslager for et uforpligtende tilbud

Mangler De en blikkenslager til at varetage en fremtidig opgave, så er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi påtager os også gerne specialopgaver i forbindelse med istandsættelse og renovering, og vi yder ligeledes rådgivning, så vi kan skabe de løsninger, som passer til netop Deres projekt.

Kontakt vores VVS-firma allerede i dag på telefon 38 86 61 07 eller ved at skrive til e-mail kj@cbvvs.dk  for et uforpligtende tilbud på dit blikkenslagerarbejde.

​Nyheder

Nyt samarbejde med GF forsikring den 2. november 2017.

Læs mere her

​Christensen & Berg A/S er blevet energivejleder for Danfoss, Grundfos, Rockwool og Velux.

Læs mere her

FIRMAINFORMATION

Christensen & Berg A/S

CVR: 46032616

ADRESSEINFORMATION

Kong Georgsvej 17 baghuset, 2000 Frederiksberg

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 38 86 61 07

E-mail: kj@cbvvs.dk