Renovering af badeværelse eller køkken​

Går De med tanker om et nyt badeværelse eller køkken? Eller trænger det gamle rum til en opfriskning?

Så vil vi gerne være behjælpelige med at skabe løsningen for Dem. 

Vi giver gerne en pris på en komplet renovering af badeværelse, såvel som på dele af en entreprise.

Vores virksomhed er beliggende på Frederiksberg, men vi arbejder både for private- og erhvervskunder i Valby, Vanløse og resten af København.​

Badeværelses- og køkkenrenovering til enhver smag

​Der kan være mange muligheder forbundet med at skulle indrette et nyt badeværelse eller køkken. Har De specielle ønsker til den fremtidige renovering af badeværelse, så er vi også klar med vores ekspertise.

En specialopgave kunne for eksempel være ønsker om skjulte installationer, automatiske vandhaner eller lignende. Står De derfor og skal have renoveret et badeværelse, så kan vi klare enhver opgave vedrørende badeværelsesrenovering og nye installationer.

Vi har et stort udvalg af armaturer til nyt badeværelse eller køkkener af enhver art – og vi kan helt sikkert finde et, som passer til Deres smag og bolig.

I forbindelse med at vi arbejder på Deres nye badeværelse eller køkken, kan vi derudover også levere produkter, der sparer på vandet og energien – uden at gå på kompromis med komforten og kvaliteten.

Vi kan desuden også yde ejendomsservice for virksomheder og boligforeninger.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Hvis De gerne vil høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde, er De altid velkommen til at ringe til firmaets ingeniør Kenneth Jensen. Kenneth kommer gerne ud og besigtiger dine installationer, samt vil give et bud på, hvorledes VVS-installationerne bør ændres.

Ring til os på telefon 38 86 61 07 eller skriv til vores e-mail kj@cbvvs.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller køkken. Vi hjælper også gerne med forsikringsskader.​

​Vi er stolte medlemmer af Københavns Blikkenslager og VVS Laug

​​Gennem årene har vi opbygget et stort netværk inden for branchen. 

Vi hjælper hinanden og sikre, at vi altid har den nyeste viden indenfor feltet

Kontakt vores os for et godt tilbud

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt i hjemmet eller i virksomheden, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud. Se også vores priser på VVS-arbejde - se timepriserne her.

Uanset om du bor i København eller et andet sted på Sjælland skal du være velkommen til at kontakte vores VVS-installatør ved at ringe på telefon 38 86 61 07 eller ved at sende en e-mail til kj@cbvvs.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for Dem. 

Vi har mange glade kunder fra København, Vanløse, Valby og Frederiksberg så tøv ikke med at få et godt tilbud i dag på din opgave!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Christensen & Berg A/S​

Går De med tankerne om et fremtidigt projekt, er De naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.30 – 15.30​

Fredag

07.30 – 15.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Christensen & Berg A/S

Kong Georgs Vej 17 st bagh, 2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3886 6107

E-mail: kj@cbvvs.dk